Oulun Etta – Hurrikaani 1-3 (19-25, 25-19, 21-25 ja 18-25)

Lähes 1,5 kuukauden tauon jälkeen Hurrikaani pääsi tositoimiin Oulussa Ettaa vastaan. Hurrikaani oli ylläpitänyt kuntoaan hyvin ja oli liikkeellä kevyellä jalalla. Kovana kotijoukkueena tunnettu Etta kaatui erin 1-3.

Hurrikaanin aloitussyöttö oli vahva ottelussa, sillä Ettan passari joutui juoksemaan ympäri kenttää pallojen perässä. Vastuuta joutuivat kantamaan laitahyökkääjät Jan Helenius ja Aleksi Muukkonen. Molemmat selviytyivät kohtuullisesti suorituksistaan. Hurrikaanin torjunta metsästi kuitenkin 12 koppia, joten tarkkana hyökkääjät saivat olla.

– ”Etta on ollut erittäin kova kotijoukkue, joten hieman se yllätti pehmeydellään. Itsellä oli kuitenkin hyvää tekemistä koko ajan. Kolmannessa erässä oltiin joku piste perässä, mutta sitten lopussa noustiin voittoon. Tämä käytännössä käänsi pelin meille”, Jussi Heino analysoi ottelun jälkeen

Etta pyrki pehmittämään Hurrikaanin liberon, Peter Vuorisen vastaanoton. Peterin ote ei kuitenkaan kirvonnut, vaan nosti pallot laadukkaasti passari Santeri Välimaalle.

– ”Niklas (Seppänen) oli odotetun hyvä alusta loppuun asti. Vähän virheitä ja ratkaisuhetkillä hyökkäsi tärkeitä pisteitä. Peter pelasi hyvin myös oman tonttinsa loistavasti”, Jussi Heino jatkoi.

Hurrikaanin piti jatkaa sunnuntaiksi Rovaniemelle vierasotteluun Lakkapäätä vastaan. Lakkapää oli kuitenkin anonut muutamaa päivää aiemmin ottelusiirtoa, vaikka vuoden lopulla otteluohjelma oli hyväksytty kaikkien seurojen osalta. Syyksi paljastui pelaajien lomautus.

Uudeksi otteluajankohdaksi ehdotettu hetki tarkoittaisi lisäkuluja Hurrikaanille, kun taas lomautuksia edelleen ylläpitävä Lakkapää säästää. Tuleva viikko tuonee lisäselvyyttä asiaan.