Hurrikaanin ja Indykpol AZS Olsztynin toinen CEV- cupin kohtaaminen käydään tiistaina Liikuntahallissa. Kun vasta on saatu pyyhittyä Valepa- voitto-ottelun hiet parketista pois, on alkanut euro-cup-määräysten mukaisen areenan rakentaminen. Hurrikaani lähtee 0-3 tappio niskassa toiseen joukkueiden kohtaamiseen. Puolalaiset kylvettivät rehvakkaasti Hurrikaanin viikko sitten, mutta nyt loimaalaiset ovat valmiimpia haastamaan- ja voittamaan. Joukkue on juuri nyt kovassa iskussa, sen osoitti lauantainen kotivoitto.

Vastustaja Olsztyn on Puolan Plusliigassa seitsemännellä sijalla. Se on kotoisessa liigassaan voittanut seitsemästä pelistä kolme. Olsztyn on suomalaisille lentopalloammattilaisille tuttu joukkue. Siellä on aikoinaan pelannut Olli Kunnari, sekä Matti ja Mikko Oivanen. Mikko pelasi vain osan vuotta, mutta velipoika Matti vietti siellä koko kauden.
Indykpol AZS Olsztynistä huokuu pitkät perinteet lentopallon puolella. Seura pelasi ensimmäisen virallisen ottelun 1951. Vuonna 1978 Olsztyn eteni aina cup- voittajien cupin (nykyään Mestarien liiga) finaaliin, mutta hävisi italialaiselle vastustajalleen 1-3.

Hurrikaanille tiistainen euro-peli on 21. kansainvälinen ottelu. Se on voittanut kymmenen ottelua ja hävinnyt yhtä monta. Loimaalla Hurrikaani on ollut vahva. Kymmenestä pelistä se on poistunut häviäjänä vain kolme kertaa.
Olsztynin joukkueen peliä pyörittää kokenut passari Pawel Woicki (35v). Sen lisäksi tshekkiläishakkuri Jan Hadrava on vahva hyökkäyspelaaja. Hadrava myös johtaa Plusliigan pistepörssiä. Woicki säästeli miestä viikon takaisessa ottelussa, ruokkien ainoastaan 17 passilla. Sen sijaan Woickin yhteispeli keskipelaajien kanssa sujuu pelottavan hyvin. Sebastian Warda (205cm) ja Pawel Pietraszko (201cm) hoitavat verkolla niin torjunta- kuin hyökkäysvastuun. Avauskohtaamisessa kaksikko saldosi 23 passista 16 pistettä.

Kotijoukkueelle jatkopaikka vaatii samanlaista venymistä kuin lauantaisessa Valepa ottelussakin. Jotta Hurrikaani matkaa toiselle kierrokselle, pitää sen ensin voittaa varsinainen ottelu 3-0 tai 3-1. Sen jälkeen vuorossa olisi vielä kultainen erä 15 pisteeseen. Tämän erän voittaja olisi myös otteluparin voittaja.

Tiistainen ottelu alkaa kello 19.00 ja VIP- sekä kausikorttipaikat ovat voimassa normaaliin tapaan. Koska otteluun lippu maksaa vain yhden euron (1€), kannattaa varautua lipunmyynnissä jonoihin.

Yhden euron ottelun meille mahdollistaa Hurrikaanin yhteistyökumppanit:
Accountor Loimaa, Dinolift Oy, Länsirannikon Maalaus- ja tasoitetyö, Olavi Ala-Nissilä, OP-alon hammaslääkärikeskus, Sallila Energia Oy, Vallox Oy, Wille-Vilakone, OP Loimaa, OP Niinijoki, OP Alastaro, OP Metsämaa, OP Oripää, Loimaan Kaukolämpö, Kankareen Paalutus, Tilitoimisto Kalle Martti Oy, Maalaamo Lainisalo Oy, Loimaan Hihna- ja Varaosa Oy, Loimaan Seudun Ympäristöhuolto Oy, JMH Ping.

-HurrikaaniMedia-