Lentopalloseura Etta – Hurrikaani 3-0 (26-24,25-22,25-18)

Hurrikaanin tuplaviikonloppu alkoi mollivoittoisesti tappiolla Lentopalloseura Ettalle. Oululaiset aloittivat kauden kahdella tappiolla, mutta sen jälkeen Olli Kuoksa on saanut Ettan pelaamaan viime kauden malliin. Ilman kirkkaita maailmantähtiä pelaava oululaisjoukkue kukisti Hurrikaanin tyylipuhtaasti. Sen pelaaminen oli tyypillistä kuoksamaista rajua puolustamista, jossa se oli tällä kertaa Hurrikaania parempi.

– Emme missään nimessä olisi saaneet antaa ensimmäistä erää kotijoukkueelle. Johdimme sitä jo 24-21, mutta niin vain kävi, surkutteli Aleksi Mutka.

Hätäapulibero ei silti kaatanut koko likasankoa joukkueensa niskaan tappiosta huolimatta vaan osasi antaa kiitosta myös isännille.

– Meillä syöttö kulki välillä erittäin hyvin, mutta Etta nosti nekin pommit hienosti pelattavasti. Saimme vain kolme ässää, vaikka mahdollisuudet olivat useampaankin.

Kumpikaan joukkueista ei päässyt mässäilemään hyökkäystehoilla, mutta suurin ero joukkueiden välillä oli Mutkan mielestä jatkopallopelaamisessa.

– Etta jaksoi jauhaa sitä omaa peliä. Meillä ehkä välillä alettiin hyökkäämään hampaat irvessä.

Antti Ronkainen ja Eetu Pennanen olivat tehokkaimmat kotijoukkueen pelaajat 13 pisteellä, samaan ylsi Hurrikaanin hakkuri Antti Ropponen.
Hurrikaani jatkaa vieraskiertuetta huomenna Kokkolassa, jossa Mutka lupaa Tiikerien vieraaksi saapuvan erittäin vihaisen Hurrikaanin.

– Kyllä kopissa pelin jälkeen oli sellainen fiilis, että huomenna tapellaan voitto vaikka väkisin. Pikkasen aikaa vielä mökötetään tätä tappiota, mutta kohta siirretään katse jo huomiseen, tamperelainen puutarhatonttu lupaa.

Mutka on pelannut kaikki Hurrikaanin kuusi kauden ensimmäistä liigapeliä. Mies tuli tuuraamaan kahta loukkaantunutta liberopelaaja (Jesse Mäntylä, Peter Vuorinen), eikä mies ole omien sanojensa mukaan katunut liittymistä loimaalaisten joukkueeseen.

– Minulla ei ole ollut mitään ongelmia Loimaalla. Huippukaverit ovat ympärillä ja motivoiva valmennus. Kaikki tietävät fysiikkavalmennusta myöden oman roolinsa, joten hieno olla Hurrikaanissa, Mutka kehuu.

-HurrikaaniMedia-