Jos tuijottaa pelkästään sarjataulukkoa, voisi perjantain ottelun kuvitella olevan ohi reilussa tunnissa. Ja voittajana poistuisi Hurrikaani kotisalistaan. Mutta, syksyn avauskierroksilla Loimaalla ensimmäisen kerran käynyt Lakkapää ei ole enää yhtä heikko. On turha kuvitella, että samanlaista ylivoimaa olisi luvassa perjantaina. Päinvastoin. Lakkapään ulkomaalaishankinnat jotka muodostavat jo lähes koko joukkueen ovat onnistuneet ja ovat nimenomaan vahvistuksia.

Nuori australialaispassari Arash Dosanjih (205cm,18v) on tulevaisuuden tähtiä. Dosanjih on kauden aikana mennyt Normunds Veinbergsin valvovan silmän alla harppauksin eteenpäin. Dosanjih on passarien pistepörssin ykkönen 85 pisteellä (21 ässää, 40 torjuntaa). Aussi ruokkii mielellään pistepörssin kolmosena olevaa hakkuri Joseph Smalzeria. Jenkkihakkuri on myös syöttänyt hyvin (21 ässää). Kaiken perusta on kuitenkin ehdottomasti Mestaruusliigan paras libero Luke Perry. Austaralian maajoukkueen ykköslibero pelasi myös MM-kisoissa Puolassa, joten miehen meriitit ovat kunnossa.

Tähän kun lisätään, että Lakkapää on liigassa tällä hetkellä piikkipaikalla nostoprosentissa, kolmantena syötetyissä ässissä ja kerännyt lähes 40 torjuntapistettä enemmän kuin Hurrikaani, ymmärretään nykykuntoisen Lakkapään vaarallisuus. Veinbergs on pikku hiljaa rakentanut joukkueelleen toimivaa pelitapaa. Uusien pelaajien sisäänajo kesti syksyllä yllättävän pitkään, mutta viime aikoina tulokset ovat parantuneet ja joukkue taistelee tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista. Lakkapään viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet kolme voittoa ja kaksi tappiota.  Loimaalle se saapuu kolmen ottelun voittoputkessa. On hyvin mahdollista, että Loimaallakin pelataan enemmän kuin kolme erää. Lakkapää saattaa esitellä viimeisimmän vahvistuksensa kun joukkueeseen liittyy unkarilainen yleispelaaja Gabor Nasca. Jos peliluvat saadaan kuntoon, mies nähtäneen parketilla tosi toimissa.

Hurrikaanin kotisaldo jatkuu lähes täydellisenä. Ainoastaan avauskierroksen kotitappio Valepalle on pienenä miinuksena sarakkeessa. Viime viikonloppu oli Hurrikaanille täyden kuuden pisteen viikonvaihde. Riento ja Etta kaatuivat vahvalla joukkuepelillä, jossa Eemeli Koukin rooli niin syöttöruudussa kuin hyökkäysten päättäjänä oli tärkeä. Muutenkin viime aikoina Kouki on päässyt paremmin Ville Kakon pelitapaan sisälle. Kouki ja passari Kalle Määttä kohtaavatkin viime kauden joukkueensa, joten jännitettä riittää kerrakseen. Kolmen pisteen voitto vankistaisi paikkaa neljän joukossa ja kotietua pudotuspeleihin.

-Hurrikaani tiedotus-