Yleisön suuri suosikki keskitorjuja Mikko Suomalainen (201cm/26v.) jatkaa Hurrikaani paidassa. Suomalainen pelasi viime kaudella uransa parhaan kauden. Tästä osoituksena oli mm. torjuntatilaston voitto 55 torjunnalla (runkosarja).

Suomalaisen suuri potentiaali sekä nälkä menestyä ovat vakuuttaneet myös seurajohdon. Uusi 2-vuoden mittainen sopimus on iloinen uutinen pelaajalle, seuralle kuin myös seuran faneille.

-Olen iloinen siitä miten asiat ovat toimineet Hurrikaanissa. Peliotteet ovat kehittyneet valtavasti ja olen kokoajan mennyt eteenpäin pelillisesti. Tarkoitus ei ole jämähtää kehityksenkään kanssa paikalleen sillä työtä on tehtävä myös jatkossa valtavasti, kertoo keskitorjuja Suomalainen.

Päävalmentaja Heino on niin ikään erittäin tyytyväinen uudesta sopimuksesta.

-Upea juttu, että Mikko jatkaa joukkueessamme. Töitä on Mikon kanssa tehty ja vielä pääsemme kehittymään entisestään. Kovien kesätreenien ansiosta uskon, että kehityskaari osoittaa edelleen suoraan ylöspäin. Odotettavissa on jälleen hyvä kausi, iloitsee päävalmentaja Heino.

Hurrikaani on solminut uusia pelaajasopimuksia jo kiitettävän määrän. Sopimuksia tullaan julkaisemaan kiihtyvää tahtia lähiviikkojen aikana. Suunnitelmien mukaan joukkueen yhteinen harjoittelu aloitettaisiin perinteisesti Hirvihovissa toukokuun lopulla.