Noin 100 lentisjunioria oli saapunut perjantai-iltana Loimaan lentopallon mekkaan- Hirvihoviin. Hurrikaani päätti lentopallokauden 2013-2014 riehakkaissa tunnelmissa pääosin Jankon juniorien kanssa leikkisästi pelaten lentopalloa, sählyä ja futista. Myös perheen pienimmille oli järjestetty temppurataa, jossa valvojina ja ohjaajina toimivat Jesse Mäntylä ja Henri Rajala. Ilmeistä päätellen kaikilla oli hauskaa koko illan.

IMG_20140425_182524-300x225

Yksi Hirvihovin junioreista oli Aaro Pärssinen, joka itse pelaa Jankon F-pojissa lentopalloa. Aaron mukaan lentopallo oli mieleinen valinta, koska laji on niin mielenkiintoinen. – Olen kehittynyt tämän vuoden aikana Jankon treeneissä paljon ja oppinut lisää lajista, kommentoi tulevaisuuden Hurrikaani. Aaron lempipelaaja on Aleksi Kaatrasalo, jonka kanssa juniori pääsi yhteiskuvaan kesken liikunnallisen illan.

-Meidän F-poikien kummipelaaja on Jani Niskakangas, jonka kanssa olimme jo aikaisemmin tänään keilaamassa keilahallilla. Sekin oli hirmu hauskaa. Niskakankaan pelipaita päällä viilettänyt Aaro pelaa kesäisin jalkapalloa, mutta syksyllä taas laji vaihtuu lentopalloon. Lajissa hauskinta on pelit ja turnaukset.

IMG_20140425_184413-225x300

Hurrikaani järjesti nyt toista kertaa junioreille suunnatun palloiluillan. Idea syttyi viime syksynä, jolloin tapahtuma pidettiin ensimmäisen kerran. Nyt toista kertaa vietetystä palloiluteemasta pidetään kiinni ja kolmas tapahtuma järjestetään ennen seuraavan kauden alkua.  Sen verran suuren suosion tapahtuma on vuoden aikana saanut. Mikä hienointa, Hurrikaanin liigapelaajat olivat sydämellään mukana tapahtumassa ja loivat iltaan positiivisen fiiliksen. Ja juuri näitä positiivisia fiiliksiä Hurrikaani ja Jankko haluavat ylläpitää myös jatkossa.

Ilta jatkui Seurahuoneella hiukan virallisimmissa merkeissä kun joukkue, seurajohto, talkoolaiset ja fanit juhlistivat vielä kertaalleen pronssikahvien merkeissä mennyttä kautta. Ohjelma oli vapaamuotoista yhdessä oloa, alussa puheenjohtaja Rauno Mäkelä kertasi menestyksekästä mennyttä kautta ja valotti hieman tulevaa. Sen jälkeen Ville Kakko ja Jesse Mäntylä kommentoivat osaltaan viime kautta. Kakon mukaan tulevia sopimuksia toivottavasti saadaan solmittua seuraavien viikkojen aikana.

-Hurrikaani tiedotus-