Hurrikaani-Loimaa sekä päävalmentaja Jussi Heino ovat sopineet uudesta sopimuksesta. Uusi sopimus on mallia 2+3 vuotta.  Päävalmentaja Heino aloitti Hurrikaanin pestinsä kaudella 2018-2019 jolloin joukkue voitti runkosarjan ja sijoittui lopulta pronssimitaleille. Viime kaudella joukkueen voittokulku riitti jälleen runkosarjan voittoon, mutta kevään ratkaisevat pudotuspelit jäivät pelaamatta maailmanlaajuisen pandemian katkaistua sarjatoiminnan.

Alun perin Heino hyppäsi Hurrikaanin peräsimeen vetämään kolmen vuoden projektia, jonka kulmakivenä oli mm. kasvattaa sekä kehittää nuoria pelaajia. Tässä Heino sekä muu valmennustiimi on onnistunut erittäin hienosti.

Hurrikaani-Loimaan puheenjohtaja Harri Syväsalmi on erittäin mielissään jatkosopimuksesta.

– Lentopallossa joukkueen ja pelaajan kehittyminen vaatii pitkäjänteistä työtä ja laadukasta valmentamista. Jussi Heino tiimeineen on tehnyt hienoa työtä Hurrikaani-Loimaassa kolmen vuoden ajan ja olemme iloisia, että tämä työ voi nyt edelleen jatkua tänään allekirjoittamallamme 2+3 – vuotisella sopimuksella. Uskomme, että tämä antaa sekä pelaajillemme ja koko joukkueelle että loimaalaisfaneille ja yhteistyökumppaneillemme positiiviset odotukset myös tuleville kausille” sanoo seuran pj Harri Syväsalmi.

Hurrikaanilla on vahva halu jatkaa valitsemallaan tiellä nuorten pelaajien kehittäjänä.
Toiminnanjohtaja Anssi Rämö on Jussin jatkosopimuksesta todella tyytyväinen.

– Olen erittäin iloinen, että päästiin tekemään jatkosopimus Jussin kanssa. Jussi on rautainen ammattilainen, jolla on kova vaatimustaso harjoittelun suhteen. Tämän lisäksi luottamus sekä kunnioitus valmennuksen ja seuranjohdon välillä on erittäin vahva. Työskentely on helppoa kun molemmat ajattelevat asioista samalla tavalla ja tavoitteet ovat samalla linjalla, toiminnanjohtaja Rämö kertoo.

Uusi sopimus oli päävalmentaja Heinolle helppo ratkaisu.

– Jatkopäätös ei vaatinut pitkää mietintää. Kaikki on sujunut omalta osaltani sovitusti. Omat ja seuran näkemys mihinkä suuntaan joukkuetta halutaan viedä, ovat yhteneväiset. Ja itsellä riittää intoa tehdä näitä töitä, myhäilee tyytyväinen päävalmentaja Heino.

Jussi Heino sekä Hurrikaani nähdään seuraavan kerran parketilla jo tänään 6.2. klo 17:00 Oululaista Ettaa vastaan. Koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan ilman yleisöä. Ottelua kuitenkin pääsee seuraamaan Ruutu+ palvelusta.