Rantaperkiön Isku – Hurrikaani 0-4 (21-25,13-25,14-25,19-25)

Hurrikaanin kulunut harjoituskausi on pelien osalta sujunut täydellisesti. Edelleen joukkue ei ole kohdannut parempaansa vaan tiistaina käydyssä harjoitusottelussa Tampereella paikallinen Isku hävisi selvästi, jopa poikkeuksellisesti 4-0 Hurrikaanille.

Hurrikaanin vahvuus oli jälleen kerran vahva aloitussyöttö ja tehokas hyökkäyspelaaminen. Ei ollut yllätys sekään, että tahtipuikkoa heilutti Mikko Oivanen. MiO: n viisi ässää ja 26 pistettä oli ammattimiehen tyylinäyte kun harjoituskausi alkaa olla loppusuoralla. MiO: n lisäksi Karri Kutinlahti (8pist.1ässä,1torjunta) sai Lauri Rantaselta kiitosta. – Karri oli tänään vahva. Todella positiivinen esitys, kehui Rantanen nuorta keskipelaajaansa. Kutinlahti sai mahdollisuutensa kun Matti Oivasta pidettiin penkillä koko pelin ajan. – Minulla oli tarkoitus, että nyt pelataan tietyllä seitsikolla koko peli. Eikä kierrätetä niin paljoa ottelun sisällä pelaajia.

Rantasen kierrätykselle löytyy looginen selitys. Hurrikaani pelaa vielä torstaina Iskua vastaan Loimaalla ja sunnuntaina se matkustaa Turkuun TuTon vieraaksi Suomen cupin ensimmäisen kierroksen peliin. – Torstaina meillä on taas hiukan erilainen rosteri kentällä. Kaikki saavat periaatteessa pari ehjää peliä tälle viikolle. Luultavasti torstaina pelaa yleispelaajista Eemeli Kouki, joka tiistaina seurasi peliä MaO:n tavoin vaihtopenkiltä käsin. Koukin ollessa vaihdossa Tomi Mutka sai peliaikaa yhdessä Luke Smithin kanssa. – Tomi oli energinen ja toi ääntä ja kommunikointia kentälle. Tykkään, että pelaajat juttelevat pelin aikana ja ottavat vastuuta, Rantanen totesi.

Vaikka tällä hetkellä Hurrikaani musertaa vastustajia syöttöviivan takaa tai hyökkäämällä, pitää myös torjuntapelaamista kehua. Iskua vastaan joukkue saalisti kymmenen torjuntapistettä, joista neljä merkattiin Tuomas Koppaselle. Rantasen mukaan Isku saattanee torstaina esitellä Loimaalla uuden passarin Australiasta, josta Jussi Heino odottaa apua pelin rakentamiseen.

-Hurrikaani tiedotus-