Tiistain joukkueet Hurrikaani ja Korson Veto kohtaavat kovin erilaisista asetelmista. Hurrikaanin taistelu runkosarjan kolmannesta sijasta jatkuu Loimun kanssa kiivaana. KoVe on hyvästä alkukaudesta huolimatta menettänyt mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan. Petri Sainion valmentama KoVe puskee viiden ottelun tappioputkessa. Kovinkaan paljon ei toiveita myös herätä tiistai- illan ottelu Loimaalla. Hurrikaani on 11 joukkueiden kohtaamisessa poistunut voittajana parketilta kymmenen kertaa. Tiistainakaan kotijoukkueen voittokerroin ei kovin korkealle nouse. Sen verran hyvälle tasolle Ville Kakko on viime viikkojen aikana saanut joukkueensa pelillisen tason.

Korson Veto on ollut tällä kaudella viime kausien tapaan Toni Kankaanpään varassa. Viime vuosina on tullut tavaramerkiksi kokeneen passarin pelin rakentelu, eikä tälläkään kaudella pääkaupunkiseudun maalaisjoukkue tee poikkeusta. Kun Petteri Laurila päätti lopettaa uransa viime kauteen, tilalle seura hankki 41- vuotiaan Arto Hannin. Alkukaudesta Hannin passipeliä ihailtiin ja kehuttiin lähes taivaisiin, nyt on arki koittanut myös kokeneen Hannin tontilla ja vauhti hiukan tasaantunut. Eniten Korson peliä on heikentänyt Miro Määttäsen loukkaantuminen. Alkukaudesta Määttänen oli vahvassa iskussa ja osaltaan syynä joukkueen kovaan lentoon. Määttänen on nyt viime kierrokset viettänyt aikaa vemppaosastolla nilkkavamman takia.

Hurrikaanin silmissä kiiltää jo pudotuspeliajan kiima. Kiiman kanssa kilpaa paistava aurinko on sulattanut Hurrikaanista varteenotettavan mestarisuosikin. Ville Kakko on saanut viime kaudesta kovasti uudistuneen joukkueen melkoiseen lentoon. Päävalmentajan opit ja taktiikka on mennyt häkellyttävän nopeasti uusien pelaajien takaraivoon ja nyt kentällä nähdään kuusikko, joka pelaa valmentajansa näköistä raivoisaa ja voittavaa lentopalloa. Viime vuosista poiketen, Kakko on antanut vaihtomiehille todella paljon peliaikaa ja lähes järjestäen, he ovat myös onnistuneesti vastuunsa kantaneet. Totta kai joukkueen pelillinen johtaja on hakkuri Vladimir Cedic, mutta taustalla Eemeli Kouki ja Matti Oivanen antavat fyysisyydellään ja tulivoimallaan tehokasta taustatukea. Oivasella on vielä kaikki mahdollisuudet tavoittaa Lelu Ojansivu ässätilaston piikkipaikalla. Miesten välinen ero on Lelun hyväksi seitsemän ässää.

Tiistain jälkeen Hurrikaanilla on runkosarjassa jäljellä vielä kaksi kotipeliä ( Tiikerit ja Isku ) ja kaksi vieraspeliä ( Sampo ja Etta ).

-Hurrikaani-tiedotus-