Puolan MM- kisojen sankarit Matti Oivanen ja Olli Kunnari esiintyvät seurajoukkueidensa väreissä Hurrikaanissa ja Valepassa viikonloppuna. Kotoinen Mestaruusliiga avataan tällä kaudella mielenkiintoisella tuplaottelulla hallitsevaa Suomen mestaria Valepaa vastaan. Kuten suurin osa lukijoista varmaan tietää, Hurrikaanin miehistössä on käynyt melkoinen myllerrys. Viimekauden joukkueesta Hurrikaanissa jatkavat vain, libero Jesse Mäntylä, yleispelaaja Aivars Petrusevics ja hakkuri Vladimir Cedic. Uusina kasvoina Hurrikaaniin on liittynyt yleispelaajat Kasimir Vuorinen, Tapio Toiviainen ja Eemeli Kouki. Keskitorjujista Karri Kutinlahti, Tuomas Koppanen ja paluumuuttaja Matti Oivanen. Passareina joukkueessa ovat Kalle Määttä ja Tauno Lipp. Vastustaja Valepan miehistö on muuttunut vain yhden pelaajan osalta. Keskitorjuja Juha Ahon lopetettua uransa joukkueeseen on liittynyt 208cm pitkä Matthew Pollock.

Hurrikaani on pelannut kesäkaudella useita harjoituspelejä, jotta joukkueen uusiutunut kokoonpano pelaisi kauden alusta alkaen hyvin yhteen. Viime viikonloppuna Tallinnassa pelatussa turnauksessa tästä saatiin jo hyviä hetkittäisiä välähdyksiä, mutta ehjä kokonainen suoritus on jäänyt vielä odottamaan. Osin toki siksi, että Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko on antanut vastuuta nuorille pelaajille jokaisessa ottelussa. Vastustaja Valepa on pelannut säästeliäämmin harjoituskaudella. Hurrikaanin tavoin Valepa oli viime viikonloppuna Virossa turnauksessa. Valepa pelasi turnauksen Tartossa, jossa se sijoittui toiseksi isäntien napatessa turnausvoiton.

Viikonloppuna jää nähtäväksi miten loistokisat ja kaikki Suomen lentopallomaajoukkueen MM-ottelut pelannut Olli Kunnari on kototunt takaisin Valepan paitaan. Pystyykö viimekaudella kaikki keskinäiset ottelut hävinnyt Hurrikaani, uuden kapteeniston Kalle Määtän ja Matti Oivasen johdolla laittamaan kapuloita Valepan rattaisiin. Loimaalaisyleisön mielenkiinto huippunimien lisäksi kohdistuu alkavalla kaudella, Loimaan Jankon lentopallokoulun läpi käyneisiin Kasimir Vuoriseen ja Tapio Toiviaiseen. Vuorinen ja Toiviainen ovat esittäneet harjoitusotteluissa lupaavia otteita. Heidän lisäkseen uudet liigatulokkaat Karri Kutinlahti ja Tauno Lipp pääsevät esiintymään kotiyleisön eteen huippuottelussa. Ottelu alkaa kello 17.00 Loimaan liikuntahallilla, tervetuloa näkemään uusin tuulin puhaltava Hurrikaani.

-Hurrikaani tiedotus-