Valepa- Hurrikaani 1-3 (21-25, 34-32, 15-25, 23-25)

Aloituskentälliset

Valepa: Antti Esko (p), Mathew Pollock (kt), Eduard Venski(kt), Elviss Krastins (yp), Sakari Mäkinen (yp), Sjoerd Hoogendoorn (h) ja Jarmo Korhonen (lib)

Hurrikaani: Kalle Määttä (p), Matti Oivanen (kt), Tuomas Koppanen (kt), Aivars Petrusevics (yp), Eemeli Kouki (yp), Vladimir Cedic (h) ja Jesse Mäntylä (lib)

Hurrikaanin ja Valepan viikonlopun toinen kohtaaminen tapahtui televisiokameroiden edessä Sastamalassa. Eilisen Hurrikaanin kotitappion jälkeen joukkue tarvitsi kipeästi onnistumisia. Avauserään kotijoukkue Valepa saa lentävän lähdön ja kiskaisee heti 3-0 johtoaseman. Näyttää hetken jopa siltä, että peli noudattelee samaa kaavaa kuin eilen Loimaalla, jossa Hurrikaani konttasi erien alussa. Nyt kuitekin Hurrikaani on terävämpi. Joukkue puristaa Valepan rinnalle ja ohi Vladimir Cedicin syöttövuorolla. Cedic oli tänään pelissä hyvä, hänen leijasyöttönsä olivat riittävän pahoja. Valepan yleispelaajilla Sakari Mäkisellä ja Elviss Krastinsilla oli ajoittain vaikeuksia nostaa Cedicin vaikeita leijasyöttöjä. Hurrikaanin hyvä ote peliin jatkuu loppuun asti ja joukkue ottaa kauden ensimmäisen erävoiton.

Toisessa erässä Hurrikaani näyttää olevan pysäyttämätön. Syöttöpeli on vahvaa ja hyökkäys monipuolinen, kun vielä joukkue puollustaa palloja hienosti peliin se näyttää tyylittelevän selvään erävoittoon. Toisin kuitenkin käy, Valepan hakkuri Sjoerd Hoogendoorn ja ylespelaaja Elviss Krastins syöttävät todella hyvin. Valepa nostaa itsensä mukaan taistelemaan erävoitosta. Hurrikaanilla on omat paikkansa katkaista erä, mutta se ei siinä onnistu. Valepa käyttää paikkansa tehokkaammin ja tasoittaa erävoitot.

Kolmas erä on täydellisesti vierasjoukkueen näytöstä. Lukemat 1-8, 7-16 ja lopulta 16-25 kertovat omaa karua kieltään erän kulusta. Hurrikaani on erässä ylivoimainen jokaisella osa-alueella. Neljäs erä alkaa huomattavasti tasaisemmin. Joukkueet taistelevat pisteen- kahden erolla, kunnes Cedic astelee syöttöruutun. Hurrikaani hankkii Cedicin syöttövuorolla viisi perättäistä pistettä ja näyttää tyylittelevän selvään erävoittoon. Valepa ei kuitenkaan myy nahkaansa helpolla ja kirii Hurrikaanin etumatkaa kiinni piste pisteeltä. Hoogendoornin syöttöessä vahvasti Valepa tulee jo pisteen päähän 23-24, kun Cedic ei onnistu tappamaan palloa nelospaikalta. Seuraavakaan pallo ei vielä jää Valepan kenttään. Hurrikaanin onneksi Valepan passari Mauri Kurpalle sattuu käsittelyvirhe, joka ottelun päätuomari huomaa.Näin erävoitto ja kolme tärkeää pistettä matkaavat Loimaalle.

Hurrikaanin parhaana palkitaan hakkuri Vladimir Cedic, joka kirjauttaa tehot 23+18. Cedicin lisäksi Hurrikaanista onnistuvat Eemeli Kouki 19 +15 ja Matti Oivanen 13 +10. Valmentaja Ville Kakko oli ottelun jälkeen varsin tyytyväinen joukkueen otteisiin. -Eilinen näytti kääntyvän päälaelleen, meidän jännitys oli jäänyt Loimaalle. Joukkueelta levollinen ja ehjä suoritus, iso harppaus eilisestä ja tämä osoittaa että parannamme ottelu ottelulta peliämme.

Avausvoiton tuuletukset

Avausvoiton tuuletukset

Haastattelut Hurrikaanin Youtube kanavalla

 

-Hurrikaani tiedotus-