Hurrikaani- Loimu 3-2 (3-2 (21-25, 25-20, 25-14, 19-25 ja 25-23)

 

Hurrikaani ja Loimu pelasivat täydet viisi erää Loimaalla pelatussa harjoituspelissä. Niin Hurrikaani, kuin Loimukin esittelivät runsaslukuiselle yleisölle useita uusia kasvoja. Hurrikaanista liikuntahallissa debytoivat passarit Kalle Määttä ja Tauno Lipp, yleispelaajat Eemeli Kouki, Kasimir Vuorinen ja Tapio Toiviainen sekä keskitorjujat Karri Kutinlahti ja Tuomas Koppanen. Loimun uusia kasvoja olivat mm. passari Ville Juntura, yleispelaaja Tomi Rumpunen, keskitorjujat Joe Klein ja Kyle Masterson, sekä hakkuri Spencer Rowe.

Ottelu tarjosi runsaslukuiselle yleisölle vauhdikkaita palloralleja ja vaihtelevia tilanteita. Loimu hallitsi ottelun avauserän lisäksi toisen erän avaushetkiä. Hurrikaani sai kuitenkin pelijuonesta pikkuhiljaa kiinni ja vei kaksi seuraavaa erää nimiinsä. Kasimir Vuorisen, Tapio Toiviaisen ja Tauno Lippin tulo kentälle hieman sekoitti Hurrikaanin peliä, nuorten miesten rohkeista esityksistä huolimatta Loimu oli parempi neljännessä erässä. Viidenteen erään Kalle Määtän tulo passariksi rauhoitti Hurrikaanin peliä ja joukkue vei sen nimiinsä.

Hurrikaanin tehokkain oli hakkuri Vladimir Cedic joka kirjautti tehot 26 +13.

Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko oli tyytyväinen harjoituspelin antiin -Vaiherikas otteluhan se oli, ilmeeltä olimme vähän väsyneempiä kuin edellisessä harjoituspelissä Iskua vastaan. Takana on aika kova harjoitusviikko ja varmasti jokaisella pelaajalla väsymys painoi jäsenissä. Ihan ok se kuitenkin oli, voittoa tavoittelimme ja sen saimme. Pelaamme vielä seitsemän harjoitusottelua ennen kauden alkua, joten näytönpaikkoja kaikille on luvassa.

Viimekauden jälkeen Loimusta Hurrikaaniin siirtynyt keskitorjuja Tuomas Koppanen ei myöntänyt, että peli entistä joukkuetta Loimua vastaan olisi jännittänyt. – Ei yhtään jännittänyt, Loimu on siinä joukkue kuin muutkin. Passari Kalle Määtän kanssa peli sujuu ihan kohtalaisesti mutta torjuntapelissä on parannettavaa. Pitää olla kärsivällinen ja tehdä töitä niin kyllä se siitä paranee.

Loimun valmentaja Henri Tuomi oli myös tyytyväinen harjoitusottelun antiin. – Meillä on takana vain neljä yhteistä harjoitusta, joten puolitoista erää alussa pelasimme jopa pelottavan hyvin. Ulkomaalaispelaajamme ovat hyvässä kunnossa, keskitorjujamme ovat huikeita pelureita. Hakkuri tarvitsee vielä toistoja alle että peli passari Junturan kanssa lähtee sujumaan paremmin. Positiivinen esitys meiltä, pelin edetessä pelissämme alkoi näkymään yhteisharjoittelun vähyys.

Hurrikaani-Loimu tilastot

Videotallenne ottelusta

MG_5701-300x200

-Hurrikaani tiedotus-