Etta-Hurrikaani 3-1 ( 25-21, 19-25, 25-15, 25-21 )

Hurrikaani matkasi puolivälierien kolmanteen otteluun Ouluun paikallisen Ettan vieraaksi. Kahden  kotipelin jälkeen Hurrikaani kohtasi sisuuntuneen ja varsinkin hakkuripelissä parantaneen Olli Kuoksan miehistön. Kuoksan onneksi hakkuri Ville Sorvoja oli pelipäällä ( 24pist. +16 ) kahden vaisumman pelin jälkeen

– Kyllä me hävittiin hakkuripeli ensimmäistä kertaa tässä ottelusarjassa Ettalle ja Sorvojalle,  myönsi Ville Kakko. Hurrikaanin hakkuri Vladimir Cedicille sattui puolivälierien vaatimattomin peli (14pist. +1). Kakon mukaan joukkueen vastaanotto olisi antanut aineksia parempaan hyökkäyspelaamiseen, mutta tietynlainen huolimattomuus hyökkäysten päättämisissä leimasi koko joukkueen vieraspelaamista.

– Lyötiin välillä aika tyhmästi päin torjuntaan eikä oltu tarpeeksi nöyriä. Välillä passitarkkuus oli hukassa, mutta laitapelaajien pitäisi silti pelata tilanteet järkevämmin.

Kakon mukaan tämä peli täytyy nollata äkkiä, koska huomenna pelataan ottelusarjan neljän peli Oulussa. Valmentajan toiveena oli, että jokainen pelaaja käy peilin edessä ja nostaa tasoaan huomiselle.

– Mitään ihmeellistä Ettan pelissä ei ollut, mutta oma peli pitää saada sille tasolle jolla pelattiin Loimaalla. Kakko mainitsi Sergey Egorovin hyvän pelin (15pist. 4ässää), mutta muun joukkueen jäädessä kauaksi omasta tasostaan ei venäläisestäkään ollut kotijoukkueen kaatajaksi.

Huomenna jatketaan Oulussa kello 18.00 alkaen ja jos Etta voittaa neljännenkin ottelun, pelataan viides ja ratkaiseva ottelu Loimaalla tulevana perjantaina.

-Hurrikaani tiedotus-