Sunnuntaina Hurrikaani-Loimaa saa mieluisia vieraita Loimaan liikuntahalliin, kun monivuotinen kevään pudotuspelivastustaja Pielaveden Sampo saapuu Loimaalle. Joukkue kiertää Saviseudulle Raision kautta. Lauantaina Loimu yrittää laittaa kapuloita rattaisiin kuusi edellistä peliään voittaneelle Sampolle. Ottelu Sampoa vastaan starttaa klo. 17:00.

Voittoputkellaan Pielaveden Sampo on noussut Mestaruusliigassa kolmanneksi. Joukkueen peli on ollut tasapainossa, ja näyttää siltä, että joka pelipaikalle on löytynyt mitat täyttävä pelaaja. Viime kauden joukkueesta jatkosopimukset tekivät loimaalaisille tuttu Aleksi Kaatrasalo, yleispelaaja Ville Heiskanen, toinen keskipelaaja Mikko Väliaho, hakkuri Eetu Häyrinen ja vähemmälle peliajalle jäänyt yleispelaaja Kasper Pennanen.

Uusia pelaajasopimuksia Pielavedelle alkoi ilmestyä alkukesästä. Aluksi lähdettiin tilkitsemään Sampo-ikoni Timo Tolvasen lopettamispäätöksen aiheuttamaa aukkoa joukkueen vastaanotossa ja puolustuksessa. Apu löytyi Tampereelta. Aleksi Tomin-veli Mutka (21-v.) teki kahden vuoden sopimuksen Sampoon. Maajoukkueessakin debytoinut nuori pelaaja oli hyvä hankinta rauhoittamaan Sampon vastaanottoa.

Toimiiko Hurrikaanin vastaanotto sunnuntaina?

Toimiiko Hurrikaanin vastaanotto sunnuntaina?

Kesäkuussa Sampo ilmoitti hankkineensa joukkueeseen uuden passarin ja tehneensä sopimuksen myös tutun yleispelaajan kanssa. Passari löytyi Virosta. Suomessa syntynyt Martti Keel palasi syntymämaahansa Pärnun joukkueesta. Yleispelaaja Ilari Sivonen on tuttu mies Sampon paidassa. Sivonen veti välillä happea ykkössarjassa Maaningan Mahdin joukkueessa, mutta veri veti jälleen kovempiin otteluihin.

Toinen passari löytyi Joensuusta. Hurrikaani-paidassa monta ikimuistoista ottelua pelannut Petteri Penttinen aloitti tänä syksynä jo 13. liigakautensa ja palasi monen pielaveteläisten riemuksi kasvattajaseuraansa. Petteri on pelannut jälleen hienon syksyn ja on ottanut ykköspassarin paikan Sampossa. Hyvin todennäköistä on myös se, että Petteri saa aloituspaikan Sampo-kuusikkoon vanhassa kotisalissaan, jonka metkut hän hyvin tuntee.

Varsinainen kultakimpale Sampon haaviin tarttui hieman vahingossa. Martti Keel suositteli omaa seurakaveriaan Sampon johdolle, ja pian syntyi sopimus yleispelaaja Andrus Raadikin kanssa. Viime viikolla nähtiin Loimaan liikuntahallissa kokkolalaisten ehdokas vuoden kovimmaksi yleispelaajaksi. Steven Hunt ei ainakaan Loimaalla vakuuttanut, mutta sunnuntaina nähdään luultavasti eri kaliiberin pelaaja parketilla. Raadik johtaa tällä hetkellä liigan tehopörssiä. Lisäksi pari kertaa Viron maajoukkuepaikasta kieltäytynyt taituri on myös varma vastaanottaja.

Sunnuntain pelissä nähdään todella kutkuttavia taistelupareja. Liberot Mäntylä ja Mutka ovat tonteillaan tällä hetkellä kaksi liigan parasta pelaajaa. Petteri Penttinen haluaa varmasti haastaa vanhassa kotisalissaan marraskuun passariksi valitun Harrison Peacockin. Sama ajatus on myös keskari Kaatrasalolla ja hänen aisaparillaan Mikko Väliaholla, kun Hurrikaani heittää verkolle kaksi pelaajaa raudanlujasta kolmikosta Oivanen-Koppanen-Kutinlahti.

– Hurrikaani tiedotus