Indykpol AZS Olsztyn – Hurrikaani 3-0 (25-14,25-16,25-20)

CEV-cupin avauskierroksen ensimmäinen osaottelu ei ollut Hurrikaanille voittoisa. Yli 1900 katsojan edessä kotijoukkue Indykpol AZS Olsztyn kuritti 70 minuutissa puhtaan 3-0 kotivoiton. Isännät olivat vastaanottopelaamista lukuun ottamatta kaikessa Hurrikaania edellä. Samaa mieltä oli ottelun jälkeen Eemeli Kouki.

– Olsztyn ei antanut yhtään helppoa pistettä. He pelasivat kovalla tasolla läpi ottelun ja me ei ehkä päästy puolustuspelissä sille tutulle tasolle. Koukin mielestä Hurrikaani ei onnistunut omalla syötöllä saamaan suoria pisteitä tai jatkopallopisteitä, jotta olisi päässyt kiusaamaa vahvaa puolalaisjoukkuetta. Vaikka Olsztyn on Plusliigassa vasta kahdeksantena, osoitti se olevansa silti kova ammattilaisjoukkue.

– Teimme itse liikaa omia virheitä ja kaverin side out- pelaaminen on hyvää. Siihen ottelu suurin piirtein ratkesi, referoi puhelimen päästä tavoitettu Kouki.
Jotain hyvää Olsztynin ilta sentään vierailleen tarjosi. Kovatasoinen ottelu oli erinomaista valmistautumista lauantain huippukamppailuun Valepaa vastaan.

– Tällaiset pelit ovat hienoja oppimispaikkoja. Pitää tottua pelaamaan kovaa ja kovalla tasolla. Tästä otetaan hyvät asiat mukaan kohti lauantain kotipeliä Valepaa vastaan.
Hurrikaani ja Olsztyn kohtaavat toistamiseen ensi tiistaina Loimaalla.

-HurrikaaniMedia-