Karelian Hurmos – Hurrikaani 3-0 (25-12,25-21,25-16)

 

Karelian Hurmos oli juuri niin kova, kuin sen harjoituskausi ja -ottelut antoivat odottaa. Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo on tehnyt joukkueensa kanssa koko kesän ahkerasti hommia, ja Hurmoksen pelaaminen on valmiin oloista. Joensuulaiset pelaavat hämmästyttävän valmista joukkuepeliä, ja kun uusista pelaajista Eetu Häyrinen ja Jere Heiskanen näyttävät kotiutuneen uuteen osoitteeseen hyvin, voi Alatalon suojateille odottaa tuloksellista Mestaruusliigakautta. – Hurmos oli tänään hyvä. Ehkä hiukan yllätti se, että ero oli lopulta näin iso, Jussi Heino mietti. Hurrikaani ei päässyt missään vaiheessa ottelua kunnolla peliin mukaan. Avauserän rökäletappion voi laittaa pitkän bussimatkan piikkiin, mutta toisessa ja kolmannessakin erässä kotijoukkue oli huomattavasti parempi. Hurmos oli jokaisella osa- alueella tehokkaampi. Se teki vain yhden! (1) suoran hyökkäysvirheen, kun Hurrikaanille niitä tuli seitsemän.

-Tästä pelistä ei ole paljoa kerrottavaa, Aleksi Kaatrasalo totesi. Myös Kaatrasalo oli samaa mieltä, että Hurmos oli kaikessa Hurrikaania parempi.

Häyrinen ja Heiskanen häärivät kotivoiton arkkitehteinä. Molemmat syöttivät neljä ässää, ja hyökkäysprosentti oli yli 50. Hurrikaanista Antti Ropponen sai 13 pistettä ja Aleksi Muukkonen 10 pistettä.

Silmiinpistävää Hurrikaanin pelissä oli, että se ei saanut Hurmoksen pisteputkia poikki helpolla, vaan kotijoukkue pääsi myllyttämään omilla syöttövuoroilla lukemattomia pisteitä.

Heinon lääke vierastappion jälkeen oli paluu treenisalille perusasioiden pariin. Kovin pitkään ei treenisalilla ehdi joukkue harjoittelemaan, sillä jo keskiviikkona sillä on iso haaste Akaa- Volleyn muodossa. Tällöin se pääsee ensimmäistä kertaa esittäytymään kotiyleisölle. – Kotisalissa pitäisi syöttöpelin kulkea paremmin ja sitä kautta saadaan Akaan hyökkäysten rakentelua vaikeutettua, Heino mietti.

Ottelu Liikuntahallilla alkaa tuttuun tapaan kello 18.30

 

-HurrikaaniMedia-