Hurrikaani- Loimaa ja Jankko lentopallo ovat kesän aikana panostaneet ottelutapahtuman parantamiseen. Ottelutapahtuman kehittäminen tuli ajankohtaiseksi, koska uudistuneeseen Hurrikaanijoukkueeseen on kesän ja syksyn aikana kohdistunut ennennäkemättömän suuri mielenkiinto. Tähän seurat ovat reagoineet ja parantaneet katsojakokemusta monella tavalla.

Vaikka paljon on asioita muutettu tulevalle kaudelle, pysyvyyttä edustaa mm. valtavan suosion lasten parissa saanut karkkibingo, joka tällä kaudella kulkee yhteistyökumppanin mukaan Hippo-bingona. Hippo- bingo järjestetään aina toisella erätauolla peilisalissa.

Aikuisten makunautintoon on myös panostettu, ja siitä vastaa Bar Edgar.

Tämäkään ei vielä riitä, vaan Hippo- bingon lisäksi seurat järjestävät Hurrikaanin kotipeleissä viikonloppuisin myös perinteisen bingon, joka starttaa käyntiin klo 15.00. Osallistumisoikeus bingoon on niillä, joilla on oikeus ottelun sisäänpääsyyn (kausikorttilaiset, VIP- korttilaiset, Jankon valmentajat ja juniorit). Bingo on tarkoitettu yli 12- vuotiaille. Palkintoina on kahvipaketteja.

Tällä kaudella Hurrikaanin kotipeleistä saa lisäksi myös popcorneja, joten ahkerammankin kulinaristin toiveisiin on varauduttu.

Ottelun jälkeen faneilla ja junioreilla on mahdollisuus pallotella peliareenalla hetken aikaa. Samalla on mahdollisuus hakea nimikirjoituksia pelaajilta, tai pyytää heitä kaverikuviin.

Ottelutapahtumaan väriä tuovat myös tanssijat.

Hurrikaanin ottelutapahtumia on kiitelty ympäri Suomea. Keskiössä on itse peli, mutta ottelutapahtumassa on kaikkia elementtejä kaikille aisteille. Voidaan sanoa, että Hurrikaanin ottelutapahtumat on kylän isoin juttu! Tule aistimaan ja viihtymään.