Neljä kautta Hurrikaanissa pelannut hakkuri Antti Ropponen (26v) jatkaa uraansa Sveitsissä Näfelsin joukkueessa. Ropposesta ehti muodostua Hurrikaanin vuosinaan joukkueen ykköspelaaja ja kotiyleisön suosikki. Mies muistetaan vahvasta hyökkäysosaamisesta, ja erittäin tehokkaasta syöttötyöskentelystä. Viime kauden runkosarjassa Ropponen syötti 70 ässää, voittaen syöttötilaston murskaavan ylivoimaisesti. Miehen tasosta kertoo myös se, että kahdeksan liigakauden aikana, peräti neljä kertaa Ropponen tykitti runkosarjassa yli 500 pistettä.

Kahdeksan liigakauden aikana Ropponen voitti Kokkolan Tiikereissä kaksi SM- kultaa ja pronssin. Hurrikaanin kanssa mies voitti yhden SM- hopean ja pronssin. Sen lisäksi, Ropponen ehtinyt pelaamaan 52 maaottelua, valittu vuonna 2013 kauden parhaaksi miestulokkaaksi ja kahdesti valinta on osunut SM- liigan tähtiseitsikkoon.

Nyt hakkuri lähtee kohti uusia haasteita. – Loimaalta jää hyviä muistoja. Olen saanut pelata erilaisten pelaajien kanssa. Nyt mennään katsomaan tämä kortti, mikä minulle tarjoutui, Ropponen perusteli lähtöään. Mies ei kovinkaan paljoa tulevasta seurastaan tiedä. Sen verran, että joukkueessa pelaa luultavasti runsas määrä eri kansallisuuden omaavia pelaajia. – Itsellä ei ole vielä mitään odotuksia uudessa joukkueessa. Mennään katsomaan, miten hommat alkavat sujumaan.

Ropponen lähtee Sveitsiin tyttöystävä ja koira matkaseurana. Kesän mies viettää Loimaalla treenaten Hurrikaanin kanssa normaalisti.

Pitkäaikaisen hakkurin poislähtö jättää nyt valtavan aukon Hurrikaanin kokoonpanoon. Seura joutuukin pelaajamarkkinoille, etsimään Ropposen korvaajaa.

 

-Hurrikaanimedia-