Kokkolan Tiikereistä viime kaudeksi Loimaalle siirtynyt hakkuri Antti Ropponen (22v,193cm) jatkaa loimaalaisseurassa ainakin seuraavan kauden ajan. Maajoukkueessakin kaikkiaan 44 ottelun verran pelannut vasenkätinen Ropponen pelasi erinomaiset pudotuspelit, mutta runkosarjassa otteet ailahtelivat. – Oma peli ailahteli runkosarjassa aika paljon. Tuli muutama ns. ohipelikin mukaan. Sitten pudotuspeleissä pääsimme Maksimin (Buculjevic) kanssa uudelle tasolle ja homma toimi aika mukavasti, ”Rane” kommentoi. Ja hyvät otteet pudotuspeleissä huomattiin kauden jälkeisessä palkintogaalassa, sillä Ropponen nimettiin koko kauden Mestaruusliigan tähdistökentälliseen. – Olihan se pieni yllätys, että pääsin tähdistöön, mutta ei se paineita tuo seuraavalle kaudelle.

Ropposella oli viime kauden jälkeen muutamia ulkomailta tulleita tarjouksia, mutta ei vielä sellaista, johon mies olisi tarrannut kiinni. – Täällä on ollut hyvä tekemisen meininki ja Hurrikaani on tarjonnut minulle mahdollisuuden kehittyä edelleen. Totta kai tähtäin on ulkomailla, mutta tarjouksen pitää olla kaikin puolin hyvä, että kannattaa lähteä.

Tällä hetkellä Ropponen tekee tiiviisti yhteistyötä fysiikkavalmennuksesta vastaavan Jani Niskakankaan kanssa. Hakkurin lisäksi koko joukkueen kesäharjoituksissa pääpaino on fysiikan kehittämisessä ja nurmolaisen mukaan treeneissä on menty kovaa. – Kyllä harjoittelu tuntuu todella hyvälle juuri nyt. Olen kauden jälkeen pitänyt taukoa ja ladannut akkuja, mutta kyllä sitä jo harjoittelua kaipasi.

Nuoren, mutta 153 liigaottelun hakkurin sopimus on jatkumoa Hurrikaanin uudelle linjalle, jossa Jussi Heino adjutantteineen on saanut tehtäväksi kehittää nuorekkaasta Hurrikaanista vahvaa ja kotimaista joukkuetta. – Meillä on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Tulemme olemaan ensi kaudella erittäin ärsyttävä joukkue, lataa itsevarmasti Ropponen.

-HurrikaaniMedia-