Aleksi Mutka
Synt. 23.3.1995
Pituus: 180cm
Pelipaikka: Libero

Hurrikaani-Loimaa joutui äkillisesti reagoimaan liberopulaan vakioliberoiden (Mäntylä&Vuorinen) loukkaantuessa kauden alla. Valmennuksen sekä pelaajakordinaattori Vehviläisen avulla tilanteeseen saatiin nopeasti apua. ”Puutarhatonttu Tampereelta” niin kuin Aleksi itseään kuvaa astui Hurrikaanin joukkueeseen lainasopimuksella juuri kauden alla.
Tässä Aleksin mietteitä menneestä parista viikosta.

Miten olet sopeutunut Hurrikaani joukkueeseen?

Oli helppoa liittyä Hurrikaanin vahvuuteen, vaikka ottelukohtainen sopimus syntyikin vasta syyskuun lopulla. Joukkueeseen mahtuu monia tuttuja aiemmilta kausilta ja moni Hurrikaanin pelaaja on tuttu junnumaajoukkue-vuosilta. Oikeastaan lähes kaikki pelaajat ovat tuttuja aiemmilta vuosilta eli uuteen joukkueeseen saapuminen tapahtui ilman isompaa ujostelua.

Sinulle päävalmentaja Jussi Heino on tuttu mies, miltä treenaaminen on tuntunut Loimaalla?

Pääsin nykyisen päävalmentajan oppiin ensimmäistä kertaa jo muutama vuosi sitten ja minulle jäi paljon positiivisia fiiliksiä niiltä kausilta, joten myös siinä suhteessa oli luontevaa lähteä Heinon koutsaamaan joukkueeseen. Treeneissä mennään täysillä ja jokaisesta pallosta pelataan ”sata lasissa”!

Onko meno maistunut uudessa joukkueessa?

Hurrikaanissa pelaaminen on ollut suuri nautinto, vaikka siis kausi onkin vasta täysin alussa. Fanien määrä ja kannustus pääsi yllättämään minut täysin, vaikka olenkin useampana vuotena pelannut Loimaalla. Fiilis hallissa on ollut kyllä näissä ensimmäisissä peleissä todella huikea. Joukkueessamme on todella taitavia pelaajia ja näissä ensimmäisissä mestaruusliiga-peleissä on näkynyt hyvin joukkueen yhtenäisyys, joka ei murtunut siitäkään, että joukkueeseen sattui tulemaan nopealla varoitusajalla yksi puutarhatonttu Tampereelta.

-Hurrikaani-Media-