Akaa- Volley – Hurrikaani- Loimaa 3-1 (28-30,32-30,25-21,25-19)

 

Perjantaiseen tapaan, myös lauantaina Akaa- Volley oli Hurrikaania parempi. Tällä kertaa pelattiin Akaan uudessa liikuntahallissa, jossa isäntäjoukkue oli tehokkaampi. Ensimmäinen ja toinen erä meni jatkopalloille saakka, mutta kolmannessa ja neljännessä erässä Hurrikaani virheili kotijoukkuetta enemmän. – Kaksi ensimmäistä erää oli hyvinkin tasaista ja hyvää lentopalloa. Näissä erissä laitettiin Akaa tiukoille, Jussi Heino kertasi. Päävalmentajaa harmitti, kun oma joukkue antoi vastustajalle pisteputkia, joiden aikana se repi eroa Hurrikaaniin. – Meiltä puuttuu vielä rutiini, se tulee pelien kautta, kokenut päävalmentaja rauhoitteli.

Tällä viikolla Hurrikaani pelasi kolme kertaa, joten ymmärrettävästi lauantaina alkoi jo jaloissa painamaan. Vaikka Heino kierrätti joukkuetta rohkeasti, kova fyysinen harjoitusjakso yhdistettynä kolmen pelin viikkoon, näkyi ottelun lopussa virhesumina. – Katselen nämä kolme peliä videolta uudelleen ja sen jälkeen mietitään, mitä asioita aletaan hiomaan harjoituksissa. Meiltä on heti alkuviikosta kolme pelaajaa alle 20- vuotiaiden leirityksessä ja sen jälkeen EM- kisoissa, Heino paljasti. Kolmikko on Luka ja Nooa Marttila, sekä Miika Haapaniemi.

Nuorten maajoukkueeseen kuuluva Nooa Marttila on nauttinut pääsystä pelaamaan miesten harjoituspelejä. – On ollut mukavaa ja itseluottamus kasvaa, kun huomaa pärjäävänsä. Hiukan oli ekstrajännitystä perjantaina uuden kotiyleisön edessä, mutta se helpotta kyllä. Tänään oli tiukkaa vääntöä, mutta tehtiin liikaa virheitä, 17- vuotias yleispelaaja summasi.

Nyt Hurrikaani jatkaa tiukkaa valmistautumista kolmen viikon päästä alkavaa Mestaruusliigakautta varten. Seuraavasta harjoituspelistä ei ole vielä tietoa, mutta luultavasti muutama peli tulee vielä, ennen kuin liigakausi starttaa 1.10.

 

-HurrikaaniMedia-