Hurrikaani- Loimaan ja Team Lakkapää kohtaavat lauantaina Loimaalla. Joukkueet astelevat parketille kovin erilaisista asetelmista. Kun kotijoukkue lähtee suurena ennakkosuosikkina metsästämään kolmea lisäpistettä, voi Henri Tuomi asettaa joukkueelleen tavoitteeksi yhden erävoiton voittamisen. Rovaniemeläiset saapuvat tuplaviikonlopun aluksi Loimaalle tilanteessa, joka ei joukkuetta mairittele. Alla on kuuden ottelun tappioputki ja edellisestä- ja ainoasta voitosta on aikaa vajaa kuukausi (26.10. kotivoitto Ducksista). Rovaniemeläisten peli on sakannut erityisesti vieraskentällä, sillä viidestä vierasottelusta ei ole irronnut yhtään erävoittoa!

Tuttuun tapaan runsaalla ulkomaalaisryhmällä operoiva Lakkapää ei tämän kauden osalta ole päässyt vielä vauhtiin. Joukkueen yksittäisiä onnistujia on slovakialainen keskipelaaja Jakub Kovac, joka 43 torjuntapisteellä johtaa torjuntatilastoa. Slovakialaisen lisäksi hakkuri Regan Fathers väläyttelee, mutta australialainen ei pysty pitämään huipputasoaan läpi ottelun.

Kotijoukkue hyökkää rovaniemeläisten kimppuun vahvassa myötätuulessa. Hurrikaani voitti menneenä viikonloppuna molemmat kotipelit, joista varsinkin Savo Volleyn kaataminen oli mallisuoritus. Jussi Heino on puskenut loukkaantumisten takia melko pienellä ryhmällä alkukauden, mutta se on toisaalta avannut mahdollisuuksia pelaajille, jotka muuten eivät olisi välttämättä saaneet peliaikaa näin runsaasti. Tällainen pelaaja on Mikko Suomalainen, joka saapui saviseudulle täksi kaudeksi Karelian Hurmoksessa ja ykkössarjasta. Nyt Suomalainen on saanut aloittaa suurimman osan liigapeleistä Karri Kutinlahden ollessa telakalla. Suomalainen on päässyt alkujännityksen jälkeen lentoon ja pelaa kuin kokeneempikin liigapelaaja. Suomalaisen otteista paistaa valtava itseluottamus, jota on ruokkinut henkilökohtaiset onnistumiset.

-HurrikaaniMedia-