Anssi Rämö lähtee hakemaan haasteita uudelta työuralta

Hallitseva Suomen Mestari Hurrikaani- Loimaan organisaatiossa tapahtuu muutoksia, kun seuraa seitsemän vuotta johtanut Anssi Rämö jättää elokuun lopulla toiminnanjohtajan vakanssin. Rämö irtisanoutui omasta tahdostaan ja hakee uusia haasteita työuralleen muualta. – Suurin piirtein puolisen vuotta kypsyttelin päätöstä ja nyt koen, että nyt on hyvä hetki lähteä rakentamaan uutta työuraa.

 Rämön aikakaudella seura otti harppauksia kohti ammattimaisempaan toimintakulttuuria, niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin. Viimeisin ja kirkkain meriitti on viime kauden Suomen Mestauus. – Jos miettii kaikkea, mitä seitsemän vuotta pitää sisällään, niin onhan tässä tehty ja tapahtunut, mies kertaa. – On uudet hienot toimitilat keskellä keskustaa, kehitelty kaikenlaisia tapahtumia, mm. Trombilandia. Näissä kaikissa on ollut erittäin hienoa olla mukana. Yksin ei näitä hommia tietystikään ole tehty vaan mukana on ollut paljon talkoolaisia, Rämö kiittelee. Rämön mielestä yksi isoin ja merkityksellisin saavutus on seuran, talkoolaisten ja yhteistyökumppanien tiivistyminen. – Viime keväänä huomasi, kuinka paljon Suomen Mestaruus merkitsi juuri meidän talkoolaisille, jotka ovat olleet vuosia meidän apuna.

Vaikka toiminnanjohtaja poistuu elokuun lopulla Hurrikaanin ja Jankon toimistolta, lentopalloa ja seuraa mies ei tule jättämään. – Aivan varmasti olen mukana edelleen, ainakin ensi kesän Power cupissa talkoillaan ahkerasti, mies lupaa.

Hurrikaani- Loimaan hallitus kokoontuu ensi viikolla pohtimaan uuden toiminnanjohtajan hakuprosessia. – Kokoonnumme ensi viikolla ja mietimme yhdessä, miten tästä tilanteesta mennään eteenpäin, hallituksen puheenjohtaja Harri Syväsalmi paljastaa. Syväsalmi haluaa korostaa, että Rämön poislähtöön ei liity dramatiikkaa ja toisaalta myös ymmärtää miehen ratkaisun. – Ensiksi, haluan kiittää Anssia näistä vuosista ja toivotamme hyvää jatkoa. Jos mies voi lähteä lentopallosta, ei lentopallo lähde miehestä, Syväsalmi muistuttaa.

Lentopallon Mestaruusliiga alkaa syyskuun lopulla, joten Hurrikaanilla on hyvin aikaa etsiä uusi toiminnanjohtaja.